Seat hľadá názov pre svoje nové SUV. Pomôcť môžete aj vy!

Návrh ale musí spĺňať niekoľko dôležitých podmienok.
Vydané  Text: 
O názve rozhodne široká verejnosť, no nie je to až také jednoduché. Každý nápad totiž musí spĺňať niekoľko dôležitých podmienok. Meno musí súvisieť s geografiou Španielska a zodpovedať hodnotám a vlastnostiam značky. Do úvahy treba vziať aj výslovnosť v rôznych jazykoch.


„Seat sa rozhodol vyzvať každého fanúšika značky, aby navrhol názov nového SUV, ktorý má tvoriť históriu,“ uviedol generálny riaditeľ automobilky Luca de Meo. Zapojiť sa je jednoduché, stačí vyplniť potrebné údaje so súťažným návrhom na stránke automobilky –[www.seat.com/seekingname](http://www.seat.com/seekingname). Námety je možné posielať do 22. júna. Finálny návrh Seat predstaví v septembri počas frankfurtského autosalónu a víťaza na základe hlasovania verejnosti odhalí 15. októbra.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »