Nová Kia Sorento

Kia už síce odhalila podobu druhej generácie Sorenta, oficiálne fotografie však stále nie sú k dispozícii. Včera sa nám podarilo odfotiť čiastočne zahalený model s rakúskymi evidenčnými číslami.
Vydané  Text: 
Na boku vozidla hrdo svietil nápis „Der neue Kia Sorento“, čize nová Kia Sorento. V tejto fáze sa už pravdepodobne doťahujú len niektoré detaily, keďže predaj druhej generácie by sa mal začať na jeseň tohto roka. Niektoré technické informácie sú známe už dlhšie. Nové Sorento bude disponovať samonosnou karosériou s celkovou dĺžkou 4,7 metra. Na výber budú verzie s pohonom predných kolies alebo s automaticky spínaným systémom 4×4. Do terénu budú pripravené aj asistenčné systémy. Pre Európu prichádzajú do úvahy tri motorizácie: benzínový štvorvalec 2.4 (129 kW/175 k), šesťvalec 3.5 (206 kW/280 k) a nový turbodiesel 2.2 s výkonom 147 kW/200 k a krútiacim momentom 435 Nm.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.