Dacia Sandero Stepway

Model Sandero Stepway s lepšou ochranou karosérie prichádza na Slovensko. Aká je jeho cena?
Vydané  Text: 
Vyzerá tak trochu ako SUV, no v skutočnosti ide o klasický päťdverový hatchback s pohonom predných kolies. Na rozdiel od základného modelu disponuje lepšou ochranou karosérie a samozrejme o niečo vyššou svetlou výškou, ktorá vzrástla o 20 mm na 175 mm. Na známej karosérii pribudli nástavce prahov, nové nárazníky či lemy blatníkov. Na streche sa objavili pozdĺžne lišty. Pohľad spredu odhalí nové vyhotovenie zatmavených svetlometov a na boku pribudol nápis Stepway. V ponuke sú dve pohonné jednotky, ktoré spolupracujú s päťstupňovými manuálnymi prevodovkami. Benzín má zastúpenie v podobe motora 1.6 MPI (64 kW/87 k) a naftový variant predstavuje známy agregát 1.5 dCi vo výkonovej verzii 50 kW (68 k). Základný model vybavený benzínovým motorom stojí 9 490 € (285 896 Sk) a pribalia vám k nemu štandardne montované kolesá s rozmerom 16 palcov, metalický lak (na výber sú tri farby), airbag vodiča a spolujazdca (bočné ani za príplatok), ďalej predné hmlovky, manuálnu klimatizáciu, elektrické ovládanie predných okien, centrálne zamykanie s diaľkovým ovládaním a aj autorádio Pioneer, ktoré disponuje USB vstupom či možnosťou prehrávania formátov MP3. Rovnaká výbava sa týka aj o niečo drahšej naftovej verzie. Tá je dostupná od 10 890 € (328 072 Sk). Dacia Sandero Stepway**Motor a výbava****Cena v €****Cena v Sk****1.6 MPI Stepway**9 490285 896**1.5 dCi Stepway**10 890328 072








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.