Výber z aktuálneho čísla: Test KIA STONIC!

Prinášame vám krátky náhľad nášho testu úplne novej Kie Stonic. Tento krásny crossover by ste určite nemali prehliadať.
Vydané  Text: 
KIA Stonic, ukážka z auto motor a šport 11/2017

Kia začína naplno využívať synergické efekty moderného automobilového priemyslu. Na technickom základe mestského modelu Kia Rio prináša ďalší model, ktorý mieri do miest a do ich blízkeho okolia. Zoznámte sa s Kiou Stonic!

Napriek vlažnému vzťahu ku crossoverom musíme povedať, že Stonic prekvapil. Pohľad na Kiu Stonic hovorí, že jej dizajnéri chodia po svete s očami dokorán otvorenými a veľmi dobre vnímajú, ktorým smerom sa uberajú módne trendy. Kia sa s výbavou svojich modelov nikdy nemaznala a dopriala im prvky, ktoré chýbali aj zvučnejším značkám. Dnes má značka Kia zvuk, no dobré mravy si zachovala. Čakali by ste v tejto triede vyhrievaný volant? Stonic má. Parkovacia kamera? Aj tú má. Operadlá zadných sedadiel sklápacie do roviny v spojení s dvojitou podlahou? Aj to. A v tomto smere by mohla ukazovať cestu aj väčším konkurentom. Jednoducho ide o auto, ktoré vás bude pri každodennom používaní tešiť. **Celý článok o KIA STONIC nájdete v aktuálnom vydaní magazínu auto motor a šport 11/2017, ktorý je už v predaji!**
auto motor a šport 11/2017








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.