Mini Cooper z Lega, pre deti aj pre otcov

Stavebnice a autá rozžiaria oči väčšine chlapcov v akomkoľvek veku. Ak je to stavebnica od firmy LEGO a navyše auta ako je klasický Mini Cooper, radosť bude ešte väčšia.
Vydané  Text: 

LEGO už nie je iba pre najmenších, kocky radi spájajú aj dospelejší chlapci. Pre nich firma pred časom priniesla nový, náročnejší rad stavebníc, ktorý uviedla skladačkou známeho mikrobusu Volkswagen. Od augusta k nemu pribudne britská legenda. Mini z Lega sa skladá z 1077 dielikov a po zložení je 25 cm dlhé, 14 cm široké a 11 cm vysoké. Má typickú zelenú farbu British Racing Green, bielu strechu, aj tradičné biele pruhy na prednej kapote a spätné zrkadlá rovnakej farby. Nezabudlo sa ani na klasické prídavné svetlá na prednom nárazníku. ![v_Ud4Hp5kkw](http://img.youtube.com/vi/v_Ud4Hp5kkw/0.jpg) Model je prepracovaný aj v detailoch. Oboje dvere sa dajú otvárať, ponúkajúc prístup k detailom ako sú vzorkované sedačky, palubná doska evokujúca vinylový poťah, či volant, ktorým možno otáčať, alebo pohyblivá rýchlostná páka a ručná brzda. Po zdvihnutí prednej kapoty možno nájsť dopodrobna prepracovaný model motora, otvorenie veka batožinového priestoru zasa umožňuje prístup k tradičnému britskému doplnku, piknikovému setu, aj rezervnému kolesu skrytému pod jeho podlahou. LEGO odporúča skladačku od veku 16 rokov, horná hranica nie je obmedzená…








Pokračujte na ďalší príspevok »



SERVIS / PORADŇA

Ak predávate jazdené auto, legálne môžete zvýšiť cenu o stovky eur

  • Na trhu sa nachádzajú tisíce a tisíce jazdených áut, každé z nich súťaží o pozornosť potenciálnych kupujúcich.

     Najlepšie preto je, keď sa odlišujú kompletnou servisnou históriou, čo najlepšou technickou kondíciou a čistotou. Niekoľko realistických tipov, ako zvýšiť hodnotu jazdeného auta a na čo dbať, aby sa zbytočne neznižovala.
  • AUTO ROKA SLOVENSKO

    Finále Auto Roka Slovensko sa blíži. Odborná porota už odovzdala svoje hlasy

  • Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

     V nedeľu, 14. marca prebehli v areáli Slovakia ringu spoločné testovacie jazdy. Väčšina poroty svoje hlasy udelila priamo na mieste, absentujúci členovia budú hlasovať individuálnou formou.  Pokračuje tiež hlasovanie v internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.
  • Autopriemysel / Čínske automobilky

    Riaditeľ BMW prekvapil: Čína nie je hrozbou, clá na elektromobily nezvyšujte

  • Európski výrobcovia áut sa obávajú, že by Čína reagovala na európske clá rovnako. Pre BMW je Čína najväčším trhom a ostatné automobilky takisto preferujú zachovanie voľného trhu.

     Zatiaľ čo pre BMW a Mercedes nemusí byť Čína problémom, Stellantis a Renault nové lacné značky ohrozujú. 
  • Prvá jazda

    Prvý test nového VW Tiguan 1.5 eTSI: Je na mieste hovoriť o revolúcii?

  • Každý marketingový špecialista sa hrozí zadania, že má vytvoriť kampaň na produkt „pre každého“. Lenže Tiguan takým produktom je a zdá sa, že výrobca našiel recept na to, ako ho spraviť naozaj dobre.

     Nová generácia je síce podstatne drahšia ako predchodca, ale aj lepšie vybavená už v základnej výbave. Prikladáme aj slovenské ceny.