Fotogaléria:Kia sľubuje modernejšie Sorento

Naše „TDI“ sa prehuplo už do osemnásteho ročníka. Stále však ponúka ojedinelú atmosféru


Myšlienka je jednoduchá – v jeden deň na jednom mieste umožniť zástupcom slovenských importérov automobilových značiek vyskúšať si autá konkurenčných. Túto jednoduchú myšlienku aplikujeme do reality už niekoľko rokov, tento rok nevynímajúc.

Dňom „D“ či skôr „TDI“ sa stal tretí jún. Krásny slnečný deň s príchuťou zážitkov. Tridsiatka automobilov zdobila veľké parkovisko Hotela Agatka, ale aj niekoľko desiatok pozvaných a netrpezlivých hosťov. Bolo veľmi príjemné sledovať ich záujem o vyskúšanie si modelov, ku ktorým sa za bežných okolností nedostanú. Nuž, konkurencia je konkurencia. A k tomu zvedavosť. Preto sme sa ani nečudovali, že po začatí jázd nezostala na parkovisku ani duša. Rušná diskusia sa však vždy rozbehla po dojazdení. Rozčarované tváre striedali usmiate, s neutíchajúcou chuťou jazdiť.

Scéna bola do obeda takmer identická. Jazdy striedali jazdy aj pocity a vnemy. Všetky sa na nás vysypali až v čase občerstvenia. V čase výmeny informácií. Veď najlepšie sú tie prvotné. Dobrú náladu podporila aj tombola.

A príjemné na „TDI“ je aj to, že za normálnych okolností sa zástupcovia jednotlivých značiek nemajú ani veľmi kde stretnúť. Príležitostí je málo. Väčšinou je to opačne – my prijímame pozvania od nich. Preto nakoniec potešilo každé príjemné (a ďakovné) slovo a dodalo nám energiu do robenia ďalšieho ročníka.

Partneri podujatia:

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »