Nový auto motor a šport 9/2014 v predaji!

Septembrové vydanie magazínu auto motor a šport už nájdete v stánkoch a na pultoch. Jeho obsah ponúka hodiny pútavého čítania.
Vydané  Text: 
Okruhový súboj hyperšportov vyhráva **Porsche 918 Spyder**, ktoré zmietlo konkurenciu vo všetkých disciplínach. Na okruhu zostávame s rýchlymi autami aj naďalej, **na Slovakia Ringu sme prevetrali** **Opel Astra OPC a Seat Leon Cupra 280**. Vyhrá nováčik alebo ostrieľaný športovec? BMW pripravuje v blízkej dobe zaplniť každý segment trhu, pripravili sme prehľad toho, **aké novinky sa chystajú z Bavorska**. Na prvých jazdách sme sa zoznámili s **Toyotou Yaris po facelifte** a novou **Škodou** **Octavia Scout.**. Zvažujete Ford Focus kombi, Kiu cee’d SW, Peugeot 308 SW alebo Octaviu? **V porovnávacom teste kompaktných kombi** s benzínovými motormi sme medzi nimi hľadali toho najlepšieho. Trochu iný pohľad na kombi si spravíte pri čítaní **testu Ford Focus ST kombi.** V extra téme sa venujeme tuningu, poradíme **ako bezpečne zvýšiť výkon** motora, ako auto opticky skrášliť a vyžmýkať viac z ozvučenia interiéru. V technickom okienku si vysvetlíme **význam VIN čísla a skratiek na pneumatike** a pripomenieme si, čo je na litrovom trojvalci **Ford EcoBoost** také dobré, že už tretí raz získal titul motor roka. Milovníkom dvoch kolies ukážeme, ako prenášať autom bicykel na štyri spôsoby. So Škodou Felicia sme si užili cestu pod masívy Silvretta, s **Rolls-Royceom Wraith** sme skúšali, ako sa cíti v uliciach Petržalky. **Hyundai Genesis** chce konkurovať zavedenej nemeckej konkurencii limuzín, predstavíme vám ho dopodrobna z každého uhla. V čísle nechýba **zaujímavý pohľad na dianie v motoristickom športe a množstvo horúcich noviniek a praktických rád.**








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!