Hyundai Genesis to vie aj bez vodiča

Pre pocit z jazdy je dobré, ak vodič svojmu autu dôveruje. Našiel sa aj jeden, čo autu verí natoľko, že z neho za jazdy vyskočil.
Vydané  Text: 
Súčasné automobily, prešpikované množstvom asistenčných systémov, niekedy dávajú pocit, že by dokázali jazdiť i bez vodiča. A dokonca to ani nemusí byť iba pocit, ale ničím neprikrášlená realita. Príkladom je u nás nie príliš známy Hyundai Genesis, vybavený pomôckami, na aké sme zvyknutí vo vyšších triedach z európskej produkcie, napríklad aktívnym radarovým tempomatom, či systémom udržiavania jazdného pruhu. Na dôkaz funkčnosti aj súhry všetkých ponúkaných bezpečnostných systémov sa vodič odhodlal k odvážnemu kroku, či skôr skoku a auto pri jazde po diaľnici opustil. Genesis zdá sa, neutrpel žiadnu ujmu. ![j6bQLWYPkwA](http://img.youtube.com/vi/j6bQLWYPkwA/0.jpg)








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!