Vettel a Ricciardo predstavujú Red Bull Ring

Po 11 rokoch sa seriál F1 vracia do Rakúska, Veľká cena sa jazdí už tento víkend. Zláka vás Vettel s Ricciardom na Red Bull Ring? Bude na čo sa pozerať.
Vydané  Text: 
Chystáte sa tento víkend na Veľkú cenu F1? Je to jedna z najbližších príležitostí porieť si kráľovnu motoršportu na vlastné oči a vypočuť si zvuk nových motorov. Ako ochutnávku vám okruh, ktorý sa po rokoch vracia do kolotoča F1, predstavia piloti Red Bullu – Sebastian Vettel a Daniel Ricciardo. Na monopostoch RB10 prejdú celý okruh dlhý 4,3 km a vysvetlia výškové zmeny, ukážu štyri najlepšie miesta na predbiehanie a ukážu 9 zákrut a štyri dlhé rovinky. ![qrMqT2FQ-KA](http://img.youtube.com/vi/qrMqT2FQ-KA/0.jpg)








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!