Tata Nano horela VIDEO!

Najlacnejšie nové vozidlo sveta, Tata Nano, opäť zhorelo do tla. Po sérii požiarov ale automobilka konečne prichádza s riešením, i keď nie celkom štandardným.
Vydané  Text: 
Tata si po sérii fatálnych požiarov svojho najlacnejšieho vozidla sveta, modelu Nano, konečne vstúpila do svedomia a pripravila tzv. „doplnkovú bezpečnostnú ochranu“. Ako znie vyhlásenie automobilky, dodatočná úprava bude zahŕňať bezpečnostné opatrenia týkajúce sa predovšetkým výfukového traktu a elektrického systému vozidla. Značka však hrdo prehlasuje, že nejde o zvolávaciu akciu (!). Spomínaný „balíček úprav“, ktorý sa má stať s okamžitou platnosťou súčasťou každého nového modelu Nano, bude majiteľom ponúkaný ako možnosť voľby, ktorým si môžu vozidlo vlastne akoby vylepšiť. Montáž už bude značka ponúkať našťastie zdarma, týkať by sa mala 70 000 majiteľov, ktorí si Tatu Nano zakúpili od spustenia jej predaja v júli 2009. Na priloženom videu si môžete pozrieť najčerstvejší prípad totálneho požiaru, ktorý vozidlo priamo v premávke premenil na ohnivú guľu. Zdroj: YouTube








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.