Fotogaléria:VB Leasing chráni pred pokutou

Podarí sa novej sociálnej sieti zaujať motoristov? Služba ponúka praktické funkcie, ktoré môžu pomôcť v každodennom živote.


Sociálne siete už neodmysliteľne patria aj k motoristom a s veľkou pravdepodobnosťou ste sa vďaka jednej z nich dostali aj k tomuto článku. Píšeme, obchodujeme a diskutujeme o každodenných motoristických problémoch, ktoré častokrát nevieme sami vyriešiť.

Jediným problémom doteraz bolo, že sme nemali svoju základňu a **každá služba sa nachádzala na inej webovej stránke.** S nápadom zlúčiť rôzne služby prišiel slovenský startup, ktorý v súčasnosti naberá skutočné rozmery. **Ich nová sociálna sieť nesie úsmevný názov Blinnker a stredobodom pozornosti na nej nie je človek, ale jeho auto.**

Každý užívateľ tak bude môcť prezentovať vlastné vozidlo, zdieľať dôležité informácie o doprave či posielať takzvané **ŠPZ správy, prostredníctvom ktorých viete anonymne kontaktovať iného vodiča s tým, že mu napríklad tečie olej.** Chýbať nebude ani inteligentný bazár či online poistenie vozidla cez aplikáciu.

Má podľa nás nová sieť budúcnosť? To bude závisieť od počtu užívateľov, ktorí ju budú aktívne používať. Ak na nej nenájdete niekoho, kto by vám poradil či pomohol, aplikácia prestane dávať zmysel. My jej každopádne držíme palce a veríme, že motoristom opäť uľahčí život.

Pokračujte na ďalší príspevok »