Fotogaléria:Porsche s darčekom pre pretekárov

Ak ste si mysleli, že sa jedná len o obyčajné písmeno „T“, tak ste na omyle! Elon Musk na internete vysvetlil jeho význam.


Aj za obyčajným logom automobilky sa častokrát skrýva zaujímavý príbeh či historická udalosť. Inokedy ide len o estetické stvárnenie prvého písmena automobilky. Mnohých preto prekvapilo, že logo jednej z najmladších automobiliek stvárňuje niečo úplne iné, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať.

Väčšina si doteraz myslela, že logo automobilky Tesla je len futuristicky spracované písmeno „T“. Jednému fanúšikovi to však nestačilo a k objasneniu vyzval priamo majiteľa automobilky, Elona Muska. Jeho odpoveď mnohých prekvapila. Logo má v skutočnosti znázorňovať prierez elektrického motora, teda srdce všetkých vozidiel Tesla.

Nedávno tiež došlo k miernej modifikácii a automobilka z loga odstránila podkladový štít. V tichosti sa pozmenil aj oficiálny názov automobilky z Tesla Motors na Tesla.

Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!