Fotogaléria:Porsche odhalilo dravca

Lacný sedan ponúkne krajší vzhľad a širšiu ponuku výbavy.


Citroën C-Elyseé patrí k najlacnejším sedanom u nás a bol primárne navrhnutý pre potreby zákazníkov v rozvojových krajinách. U nás sa teší pomerne vysokému záujmu hlavne vďaka dobrému pomeru ceny a výbavy. Po štyroch rokoch od spustenia výroby prišiel čas na modernizáciu, ktorú auto tejto kategórie potrebuje o niečo viac ako jeho konkurenti. V C-Elyseé by ste doteraz len ťažko hľadali modernú techniku či inteligentný multimediálny systém.

Z vyšších tried preto prináša nový infotaiment so sedempalcovou dotykovou obrazovkou, ktorá navyše podporuje Apple CarPlay aj Android Auto. Poteší tiež navigácia a možnosť hlasového ovládania. Pozmenená je aj kaplnka prístrojov. Tá dostala čitateľnejšiu grafiku a vo vyšších výbavách sa medzi budíkmi rozžiari aj malý displej, poskytujúci základné informácie o stave vozidla.

Zmeny exteriéru sú badateľné hneď na prvý pohľad. Výraznejšie sú nové hlavné svetlomety, ktorých štruktúra sa elegantne napája na dvojitú chrómovú lištu prednej masky. Pozmenený nárazník v sebe ukrýva LED diódy denného svietenia a hmlovky. Zadná časť sa môže pochváliť novou 3D grafikou zadných svetlometov. Do zoznamu príplatkovej výbavy pribudli nové zliatinové disky aj farebné odtiene karosérie – Lazuri Blue a Gris Acier. Pod kapotou k žiadnym zmenám nedošlo.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Modernizovaný Citroën vstúpi na trh začiatkom budúceho roka.

Pokračujte na ďalší príspevok »