Fotogaléria:Rytier na čele Renaultu

Alfa naberá na sile, nové SUV má šancu zamiešať karty.


Dobrou správou je, že nové SUV, momentálne známe ako projekt Stelvio, bude zdieľať komponenty s veľmi populárnou Giuliou. Od športového sedanu bude odvodený aj exteriér a vzhľad palubnej dosky, čo rozhodne nikoho neurazí.

Nebude chýbať zadný náhon, pohon všetkých štyroch kolies bude dostupný za príplatok. Pod kapotou Stelvia sa očakáva benzínová motorizácia s výkonom 208 kW alebo naftový agregát s výkonom 156 kW. Pre fajnšmekrov bude k dispozícii 2,9-litrový šesťvalec s výkonom 376 kW a krútiacim momentom 600 Nm. Oficiálne informácie o použitej technike sa dozvieme až pri oficiálnom predstavení, ktoré sa uskutoční už o niekoľko dní v Los Angeles.

Zaujímavosťou je, že na aute tejto kategórie pracuje Alfa už viac ako 13 rokov, no až teraz sa dočkáme sériového modelu. Stelvio chce podkúriť hlavne Mercedesu-Benz GLC či BMW X3, jednoduché to však nebude mať ani pri britskej šelme F-Pace.

Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!