Fotogaléria:Pozeranie telky za volantom?

Majitelia Bentley už nemusia strácať čas na tankovaním na čerpacích staniciach.


Pre časovo obmedzených zákazníkov pripravilo Bentley úplne novú službu, ktorá posunie tankovanie na novú úroveň. Nová služba má za cieľ ušetriť svojím zákazníkom čas, ktorý by inak mohli využiť o niečo zmysluplnejšie. Majitelia Bentley už viac nebudú musieť upravovať svoj program a premýšľať na tým, kde a kedy zastaviť kvôli tankovaniu.

Po novom si o palivo požiadate prostredníctvom aplikácie, v ktorej určíte čas tankovania a Bentley vám ho natankuje za vás! Automobilka si vaše auto vyhľadá prostredníctvom súradníc, zistí potrebný druh paliva a kuriér ho priamo na mieste dotankuje.

Ak si myslíte, že pôjde o prémiovú a drahú službu, tak ste na omyle! Bentley dokonca garantuje, že cena paliva bude totožná s tou najlacnejšou čerpacou stanicou v mieste tankovania, takže za palivo zaplatíte rovnakú sumu ako na najbližšej pumpe.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Túto službu Bentley momentálne testuje v Kalifornii. V prípade úspechu plánuje mobilné tankovanie rozšíriť do celého sveta!

Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!