Fotogaléria:Zvoľte si Best Cars 2013

Aj tento rok vyhlasujeme slovenské kolo ojedinelej ankety Best Cars – Najlepšie autá roku 2017. Hlavnou cenou je Mercedes-Benz GLC Coupé na mesiac a luxusný pobyt.


Medzinárodná anketa Best Cars, organizovaná vydavateľstvom [Motor Media](http://www.imotormedia.sk/), je najväčšou svojho druhu v Európe. Každoročne sa do nej zapája väčšina krajín, kde vychádzajú časopisy zo skupiny auto motor und sport.

A tak aj vy, čitatelia a návštevníci webu Autoviny.sk, máte prostredníctvom webového formulára možnosť voliť víťazov jednotlivých kategórií a dať najavo, akú máte skúsenosť s jednotlivými automobilkami.

Automobily môžete voliť v rámci všetkých vozidiel na trhu (Voľba A), ale tiež v rámci stanovených cenových limitov tzv. Voľby B, ktoré nájdete aj v tabuľke pod článkom. Cieľom je ukázať, ktoré modely podľa názoru čitateľov najlepšie napĺňajú ideál z hľadiska ponúkanej úžitkovej hodnoty a ceny.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Ako vždy sme do ankety získali hodnotné, a veríme, že aj zaujímavé ceny, ako poďakovanie za čas, ktorý strávite vyplnením anketového lístka. Prajeme vám patrične kritickú voľbu a šťastie!

**[>>> ELEKTRONICKÉ HLASOVANIE BEST CARS 2017 TU <<<](http://www.umfragen-mps.de/uc/BestCars2017/?a=0&b=website_article&c=14&d=0&e=0)**

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »