Fotogaléria:VIDEO Dve sexice v servise

The Grand Tour chce byť najlepšou motoristickou reláciou na svete.


Bývalých predstaviteľov Top Gearu už čoskoro uvidíme v novej relácii s názvom The Grand Tour (Veľká jazda). Oficiálny dátum najprv nedopatrením unikol do programového harmonogramu siete Amazon Prime. Krátko na to došlo k zverejneniu oficiálneho videa, ktoré potvrdilo dátum premiéry novej relácie.

Obľúbenú trojicu moderátorov by sme mali vidieť už 18. novembra na Amazon Prime. Jedná sa o výhradne internetový kanál, ktorý si je možné predplatiť. Prvá séria bude zostavená z dvanástich epizód s dĺžkou 60 minút.

Britská BBC sa očividne cíti byť novou konkurenciou ohrozená a v súčasnosti sa Jeremyho partičke snaží v čo najväčšej možnej miere znepríjemniť život. V prípade použitia akejkoľvek známej disciplíny, rubriky či dokonca slovnej hračky z Top Gearu, mieni BBC žalovať Amazon Prime za porušenie práv duševného vlastníctva. Noví producenti si tak budú musieť dávať veľký pozor na to, čo sa rozhodnú odvysielať, inak ich to môže stáť nemalé peniaze.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Podľa prvých videí sa môžeme tešiť na veľkú porciu akcie, humoru a pekelne rýchlych automobilov v originálnom podaní obľúbenej trojice.

Pokračujte na ďalší príspevok »