Fotogaléria:Cayennu turbo výkon nestačí

Septembrové vydanie magazínu auto motor a šport opäť ponúka množstvo pútavého čítania o autách, vyberáme z obsahu.


**Šikovné SUV** teraz jednoducho letia. **Audi Q2** mieri na mladých, zaujímavé korenie prináša aj **Mercedes-Benz GLC Coupé**. Hitový potenciál má aj **hybridný crossover Kia** **Niro**, so všetkými sme sa previezli na prvých jazdách. Na ťažkú prácu sú tu však iní, **porovnali sme Nissan Navara a Ford Ranger**. Vyhrá podvozková klasika alebo moderna?

Mimo nemeckého prémiového mainstreamu plávajú alternatívne značky. Budú **Volvo S90 a Jaguar F-Pace** žralokmi, alebo potravou? Okrem toho sme otestovali **Renault Talisman Grandtour, Fiat Tipo, Hyundai Elantra** a mnoho ďalších. Volkswagen ponúka pre rodinu viacero modelov, **je pre mladý pár s deťmi lepší Golf Variant, Golf Sportsvan alebo Touran? Odpovie vám náš praktický test**.

Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!