Fotogaléria:Predplaťte si auto motor a šport a vyhrajte!

Za najvýznamnejšiu novinku môžeme považovať novú Insigniu, ktorá po dlhých deviatich rokoch vystrieda súčasnú generáciu.


Automobilku Opel čakajú v blízkej budúcnosti veľké veci. Môžeme sa tešiť hneď na štyri novinky, ktoré plánuje automobilka predstaviť už v priebehu budúceho roka. Dve novinky môžeme považovať za kľúčové, pretože sa po deviatich rokoch konečne dočkáme novej Insignie. Spoločne s ňou sa predstaví aj úplne nový crossover.

Opel tieto informácie zverejnil počas prezentácie modernizovanej Zafiry a v budúcom roku plánuje veľkú modelovú ofenzívu. Tú by mala odštartovať práve nová generácia Insignie, ktorá v súčasnej podobe slúži už veľmi, veľmi dlho. Bližšie informácie k pripravovanej Insignii k dispozícii nemáme, takže si na detaily musíme ešte nejaký ten mesiac počkať.

Podobnou záhadou je aj pripravovaný crossover, ktorý viacerí považovali za nástupcu Zafiry. Opel však túto informáciu oficiálne poprel s tým, že crossover budúci rok naozaj príde, ale nedávno modernizovanú Zafiru rozhodne z ponuky nevytlačí.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Okrem Insignie a nového crossoveru sa „zelení“ čoskoro dočkajú aj úplne nového elektromobilu.

Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!