Fotogaléria:Paríž: Vynovený Citroën C3 Picasso

Preplňovaný štvorvalec s objemom dva litre vyprodukuje 200 koní.


Dočkali sme sa – Alfa Romeo konečne predstavila auto, s ktorým môže znepríjemniť život nemeckej konkurencii. Vyzerá fantasticky, jazdí úžasne a sprostredkuje neobyčajný pocit výnimočnosti, aký v BMW len tak nezažijete.

Pravoverní nadšenci však mali hlavu v smútku, pretože jediným benzínovým agregátom v ponuke bol 2,9 litrový šesťvalec s výkonom 375 kW (510 k), ktorý je dostupný výlučne vo verzii Quadrifoglio za astronomických 75 tisíc eur.

Ak do tej skupiny patríte aj vy, tak vás určite poteším. Alfa oznámila príchod nového benzínového štvorvalca s objemom dva litre a výkonom 147 kW (200 k), ktorý sa cenou priblíži k naftovým motorizáciám. Novinka bude spriahnutá s 8-stupňovou automatickou prevodovkou.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Dvojliter bude dostupný vo výbavách Giulia a Super, takže v základe môžeme očakávať šesť airbagov, autonómne brzdenie s detekciou chodcov, varovanie pri opustení jazdného pruhu, tempomat, svetelný a dažďový senzor, elektricky nastaviteľné zrkadlá, elektrické ovládanie všetkých okien, automatickú dvojzónovú klimatizáciu, infotainment Alfa Connect s 6,5palcovým displejom, rádiom, MP3 prehrávačom a Bluetooth, 3,5-palcový TFT displej medzi budíkmi, multifunkčný volant, volič Alfa DNA, hmlovky, zadné LED svetla alebo 16-palcové zliatinové kolesá. Super pridáva polokožené čalúnenie a 17“ zliatinové kolesá.

V budúcnosti môžeme očakávať príchod ďalších motorizácií a nové stupne výbavy, predpokladá sa aj pohon 4×4.

Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!