Fotogaléria:Škoda Rapid stojí od 11 111€

Júnové vydanie magazínu auto motor a šport opäť ponúka množstvo pútavého čítania o autách, vyberáme z obsahu.


Športové značky vstupujú medzi SUV, na prvých jazdách sme preverili **Maserati Levante** a **Jaguar F-Pace**, výkonom aj veľkosťou ich však prekonáva **Audi SQ7**. V porovnávacom teste sa postavil **Volkswagen Tiguan** proti šiestim konkurentom, bude opäť naďalej lídrom segmentu?

Jasným lídrom svojej triedy je u nás **Ford Focus RS**, spojenie výkonu, manuálnej prevodovky a pohonu všetkých kolies je dokonalým elixírom zábavy. Opel zväčšil kufor Astry a pridal ďalšie turbo, **Opel Astra Sports Tourer Biturbo** ukázala, ako vie zdolávať kilometre. **Audi A4 Avant** to dokáže aj bez vodiča, teda aspoň v kolóne, technika nemeckého kombi sa presunula na špicu triedy. Večná nemecká rivalita Audi, Mercedes-Benz a BMW pokračuje, tentokrát v strednej triede. Ovládne ju **nová trieda E, rad 5, alebo A6**?

**V dlhodobom teste čaká Škodu Superb veľa kilometrov**, zoznamujeme sa s ňou najprv pri výletoch po Slovensku. Šesť mesiacov odslúžila v redakcii **Honda CR-V, máme jej záverečné vysvedčenie**. Do interiéru moderného automobilu patrí poriadny displej, už dávno to nie je len navigácia. **Ako ľahko sa dnešné info-zábavné systémy** ovládajú a ktorému je lepšie sa vyhnúť?

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!