Fotogaléria:Nový Hyundai i20 je najčistejší na svete

Májové vydanie magazínu auto motor a šport opäť ponúka množstvo pútavého čítania o autách, vyberáme z obsahu.


**Mercedes-Benz triedy E** predvádza najnovšie triky, eso z rukáva vytiahol aj **Opel Astra ST, Hyundai Ioniq** vstupuje do úplne nových vôd. Horúce novinky sme otestovali na prvých kilometroch. Previezli sme sa aj **na Škode Vision S ešte skôr, ako príde v sériovej podobe**. V rubrike tajné projekty **odhaľujeme detaily BMW 3** (G20), aká bude nová generácia.

**Fiat 500X, Honda HR-V, Mazda CX-3, Renault Captur a Opel Mokka sa v porovnávacom teste** snažia splniť vysoké nároky, ktorému sa to podarí najlepšie? Nástupca modelu Linea **chce miešať kartami v segmente lacných áut pod starým menom Fiat Tipo**. **Subaru Levorg** konkuruje mnohým a nikomu, povieme vám prečo.

V teplom období mnohí vyťahujú dvojkolesové stroje, **ako pripraviť motorku na sezónu**? V extra téme okrem toho predstavíme aj **najlepšie novinky pre tento rok**, otestovali sme BMW R 1200 GS. V technickom okienku vysvetlíme **pojmy zo sveta olejov,** prinášame aj **test letných pneumatík s rozmerom 215/60 R 17**, obúvané hlavne na SUV. Ktoré sú tie najlepšie?

Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!