Fotogaléria:BMW X6 so spotrebou 7,7 l/100 km!

Marcové vydanie magazínu auto motor a šport vám dá zadarmo vstupenku na rally cross v hodnote 12 € a množstvo pútavého čítania o autách.


**Ženevský autosalón** je predo dvermi, aké novinky sa tam predstavia? Ponúkame **veľký prehľad** toho najdôležitejšieho. **Nová Kia Sportage** je však už tu, máme za sebou prvé kilometre a **vieme**, **aká bude štvrtá generácia slovenského SUV**. Nielen SUV majú byť **budúcnosťou Volva**, Švédi sa zamerali proti Audi, do 5 rokov má prísť konkurent Volva pre takmer každý model z Ingolstadtu. **Odhaľujeme techniku aj motory**. V tradičnom boji nemeckých luxusných limuzín sme opäť hľadali toho najlepšieho, bude to **Audi A8, Mercedes-Benz triedy S, alebo nový rad 7 od BMW**?

V strednej triede sa chce nemeckej nadvláde vzoprieť aj **Renault Talisman**, testovali sme, či ponúkne aj niečo viac ako francúzsky šarm. Z francúzska prišiel na test aj **Peugeot 308 GTi**, vráti značke zašlú slávu z čias ostrých hatchbackov s levom v znaku? Nabité číslo prináša k tomu ďalších 14 testov (Suzuki Vitara s automatickou prevodovkou, Opel Astra 1.6 CDTI, Mercedes-Benz C Coupé, Hyundai Tucson 1.6 T-GDI, Škoda Superb, a iné). **Peugeot 308 SW v dlhodobom teste absolvoval 25 000 kilometrov, ako dopadol?**

**Extra téma poradí s operatívnym lízingom pre fyzické osoby** a ako ho vybaviť, ukáže **ako si porovnať náklady** a pomôže **zorientovať sa v poistení**. Technické okienko priblíži modernú techniku svetlometov, ktorá už je vďaka modelom ako Opel Astra či Seat Leon dostupná širokým masám už aj dnes. **Halogény, xenóny, LED, ktoré svietia najlepšie**? Repasovať sa dajú aj staré svetlá, cesta k lepšiemu svieteniu nie je ťažká.

Pokračujte na ďalší príspevok »