Fotogaléria:Nový koncept Lexus LF-LC

Vianočné vydanie magazínu auto motor a šport ponúka prehľad noviniek pre ďalší rok a množstvo zaujímavého čítania.


**Rok 2016** prinesie opäť veľký zástup automobilových noviniek, predstavujeme ich **vo veľkom prehľade aj s kalendárom**. Do vzdialenejšej budúcnosti sa exkluzívne pozrieme na **tajný projekt iCar**, autonómny elektromobil od Apple, ktorý plánuje veľkú revolúciu, ako kedysi pri smartfónoch.

Dve za cenu jedného? **Škoda Superb, Ford Mondeo a BMW 5** sa bijú o manažérov v porovnávacom teste. **Honda Jazz** si zachováva tvár, má však úplne novú techniku. Rovnakou cestou ide **Audi A4**, **obe novinky sme podrobne otestovali** spolu s **BMW radu 7**, ktoré miery na najvyššie méty sveta luxusných automobilov. **Praktický test Kie cee’d\_sw** s naftovým motorom a novým automatom nám po dvoch mesiacoch odhalil do detailov silné aj slabé stránky kompaktného kombi.

S Hondou CR-V sme sa vybrali do oázy oddychu – **Banskej Štiavnice, nechajte sa inšpirovať na krátky výlet**. Podujatie Škoda Classic nás zobralo na cestu časom **do automobilovej minulosti**. A kus minulosti sme zobrali do prítomnosti, **60-ročný Mercedes-Benz 300 SL sme podrobili dnešnej testovacej procedúre**.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!