Fotogaléria:Rio, konkurent Fabie

Decembrové vydanie magazínu auto motor a šport ponúka zaujímavé čítanie na zimné večery.


**Opel Astra novej generácie** sme odskúšali v prvom podrobnom slovenskom teste. Stačilo odľahčenie vyzývateľa Golfu na to, aby mohol mať pod kapotou trojvalec? **Renault Talisman** má ťažkú úlohu napraviť reputáciu po Lagune. Na prvých kilometroch sme zisťovali, či má v náročnej strednej triede šancu podobne ako **Kia Optima**. Mimo cesty sme skúšali schopnosti nového **Nissanu NP300 Navara** aj **Range Rover Evoque bez strechy**.

**Volvo XC90** v samostatnom teste presvedčilo, teraz sme ho postavili **proti overeným klasikom BMW X5 a Volkswagen Touareg**. Ford S-Max s automatom a 4×4 nevynecháva nič v oblasti pohonu, ale uspokojí celú veľkú rodinu? Menším famíliám by pritom mohol stačiť aj **VW Touran**. Tak ako predchodca, aj nový **Superb Combi** kraľuje vnútorným priestorom. Nová technika však najväčšiu Škodu posúva ešte ďalej. **Honda HR-V prichádza v druhej generácii** až po 16 rokoch, overovali sme, či už je ten správny čas. Čas prišiel aj na **facelift** **Kie cee’d**, čo nové prináša, sledujeme v podrobnom dvojmesačnom teste, podobným spôsobom sme preverili aj **Hyundai i40**.

Nástup zimy znamená horšie podmienky na cestách. Poradíme **ako na žiarovky**, v teste pneumatík sme hľadali **najlepšie zimné obutie** s rozmerom 225/50 R 17. **Pred zimou potrebuje aj auto zvýšenú starostlivosť**, či už sa s ním bude jazdiť, alebo prečká studené obdobie v garáži. Bezpečnosť starších detí je trochu na okraji záujmu, vyriešiť ju majú **detské** **sedačky i-Size**, ktoré robia na trhu ešte väčší zmätok. Pomôžeme vám zorientovať sa v ňom.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.