Fotogaléria:EXKLUZÍVNA JAZDA: BMW X1

Novembrové vydanie magazínu auto motor a šport ponúka zaujímavé čítanie, aj súťaž o Mercedes s anketou Best Cars.


Nová generácia **Audi A4** prichádza s duchom evolúcie, na prvých kilometroch sme skúmali, čo prináša. **Peugeot 308 GTi** ide s 1,6 litrom do revíra dvojlitrových hot-hatchov, bude mu to stačiť? Do preplneného segmentu kompaktných hatchbackov vstupuje **nový Opel Astra**, zisťovali sme, či má na najlepších.

Šéfa strednej triedy sme hľadali **v porovnávacom teste BMW radu 3 a Mercedesu triedy C** so šesťvalcovými benzínovými trojlitrami. Najpredávanejší roadster sveta, **Mazdu MX-5**, sme testovali v štvrtej generácii, pri ktorej sa vracia ku svojim koreňom. **Ford Focus ST** nám zamotal hlavu, po facelifte sa dá kúpiť s naftovým aj benzínovým motorom, v priamom porovnaní sme hľadali ten lepší. **BMW X1** prešlo pri generačnej výmene podstatnými zmenami, skúmali sme ich v prvom teste.

Extra príloha poradí, **ako sa udržať fit aj počas jesene** a zachovať si imunitu voči jej nástrahám. Za oddychom sme sa vybrali **po Slovensku s Hyundaiom i40**, na prácu sme však nezabudli. V továrni Hyundai sme sa podieľali na výrobe automobilov a presvedčili sme sa o tom, **ako sa pri výrobe zachováva potrebná kvalita**.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

V teste superšportov sme hľadali, to najlepšie výkonné kupé. Konkurencia je silná: **Chevrolet Corvette, Jaguar F-Type, Mercedes-AMG GT, Nissan GT-R a Porsche 911**. Vybrali ste si? Ak predsa len hľadáte niečo poriadne, za rozumný peniaz, schopné slúžiť aj rodine, zaujímavou voľbou je **Škoda** **Octavia Scout**, poradíme, na čo si dať pozor pri jej kúpe z druhej ruky.

Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!