Fotogaléria:JAZDA: Peugeot 3008

Aj tento rok vyhlasujeme slovenské kolo ojedinelej ankety Best Cars – Najlepšie autá roku 2016. Hlavnou cenou je Mercedes-Benz C Coupé na mesiac a luxusný pobyt.


Medzinárodná anketa Best Cars, organizovaná vydavateľstvom [Motor-Presse](http://www.motorpresse.sk/), je najväčšou svojho druhu v Európe. Každoročne sa do nej zapája väčšina krajín, kde vychádzajú časopisy zo skupiny auto motor und sport.

A tak aj vy, čitatelia a návštevníci webu Autoviny.sk, máte prostredníctvom webového formulára možnosť voliť víťazov jednotlivých kategórií a dať najavo, akú máte skúsenosť s jednotlivými automobilkami.

Automobily môžete voliť v rámci všetkých vozidiel na trhu (Voľba A), ale tiež v rámci stanovených cenových limitov tzv. Voľby B, ktoré nájdete aj v tabuľke pod článkom. Cieľom je ukázať, ktoré modely podľa názoru čitateľov najlepšie napĺňajú ideál z hľadiska ponúkanej úžitkovej hodnoty a ceny.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Ako vždy sme do ankety získali hodnotné, a veríme, že aj zaujímavé ceny, ako poďakovanie za čas, ktorý strávite vyplnením anketového lístka. Prajeme vám patrične kritickú voľbu a šťastie!

**[>>> ELEKTRONICKÉ HLASOVANIE BEST CARS 2016 TU <<<](http://www.umfragen-mps.de/uc/BestCars2016/?a=0&b=website_article&c=14&d=0)** **Best Cars 2016 - voľba B** Pre vozidlá v rámci Voľby B sme stanovili nasledujúce cenové stropy. Ceny sa rozumejú základné bez akčných zliav. Miniautomobily - 8 000 € Malé automobily - 10 000 € Nižšia stredná trieda - 16 000 € Stredná trieda - 27 000 € Vyššia stredná trieda - 43 000 € Luxusné automobily - 90 000 € Športové automobily - 45 000 € Kabriolety - 45 000 € Kompaktné SUV - 19 000 € SUV/Off-road - 40 000 € MPV - 17 000 €

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.