Fotogaléria:Nový Rolls-Royce má meno

Septembrové vydanie magazínu auto motor a šport ponúka zaujímavé čítanie, už ho nájdete v stánkoch a trafikách.


**Opel Astra novej generácie sme už postavili proti VW Golf**, ako obstál v porovnaní s ikonou triedy? **Honda HR-V** poriadne pomiešala prvky rôznych segmentov, japonskú zmes sme už ochutnali. Rok 2018 je ešte ďaleko, už teraz však **poznáme prvé informácie o BMW radu 3**.

Malé SUV bojujú o priazeň prevažne mladého publika, do ringu sme postavili **Jeep Renegade, Mazdu CX-3 a Mini Countryman**. S modernizáciami prišla do automobilov nová technika, **Peugeot 208** sme skúšali s novým preplňovaným motorom a automatickou prevodovkou, **Honda CR-V** nám predviedla schopnosti naftového biturba a 9-stupňového automatu. S úplne novými generáciami prichádza **Hyundai Tucson, Škoda Superb** a **Subaru Outback**, všetky novinky sme podrobne odskúšali v domácich podmienkach. Šesť rokov trval **Jaguaru** návrat do strednej triedy, bude **XE** senzáciou a nočnou morou pre Nemcov?

S dlhodobom testovaným **Peugetom 308** sme sa vybrali za slovenským vínom, **festival rýchlosti v Goodwoode** opäť predviedol unikátne automobilové divadielko. V technickom okienku sa predstavuje **vynikajúci multimediálny systém Volva XC 90** aj **detské sedačky skupiny I**. Kia predstavuje nový **program predaja jazdených vozidiel**, ponúka niekoľko zaujímavých výhod. V horúcom počasí nás ešte viac rozpálilo **Ferrari 488 GTB**, hľadali sme pravdu o tom, či nemôže byť bez atmosféry zábava.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.