Fotogaléria:Ekológovia sa tešia na Hyundai Blue-Will

Júlové vydanie magazínu auto motor a šport ponúka zaujímavé čítanie a tipy pre motoristov.


Nové **Audi Q7** z bratislavskej továrne jazdí takmer samo a s ľahkosťou, na prvých kilometroch s ním a s modernizovaným **Peugeotom 208** sme zisťovali, či máme byť na čo pyšní. Po prvý krát sme sa vozili na **Forde Mustang** a **Honde Civic Type R**, športová nátura im naozaj nechýba.

Do porovnávacieho testu sme proti sebe postavili vrchol triedy kompaktov – **VW Golf, BMW radu 1 a Audi A3** sme skúšali s úspornými naftovými motormi. Na vrchol svojho segmentu ašpiruje aj **Škoda Superb**, v poriadne nabitej verzii nám ukázala veľa svojich argumentov. **Renault Mégane RS** a **Seat Leon ST Cupra** nám ukázali, že aj z bežných automobilov sa dá vytvoriť ostré náradie na trať. Účinky modrej tabletky sme skúmali na **Fiate 500X, DS 5** sa predviedla po odtrhnutí od značky Citroën. **Mazda2** sa vydala inou cestou ako konkurencia, u nás však smeruje jednoznačne k elite.

V extra téme sa venujeme dovolenke v inom štýle – na kolesách. Nemusí to byť žiadne lacné kočovanie, **karavany** vám dodajú na cestách nezávislosť aj kvalitné zázemie.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pred vybrané vozidlá vybavené systémom núdzového brzdenia sme pustili chodca, bezpečne však ubrzdilo iba jedno. Ktoré zlyhali a **ktoré za vás zachránia kritickú situáciu**? **Ťahanie prívesu** je náročnejšie nielen pre vodiča, ale aj pre auto, poradíme, na čo si dať s prívesom pozor. Nový **Opel Astra** príde na jeseň, z bazáru sme vytiahli jeden jazdený a poriadne ho preklepli.

Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.