Fotogaléria:Mansory Bugatti Veyron

IMPA dámske kluby sa naplno rozbehli a ukázali, že spojenie žien, áut, zdravej výživy a módy je hmatateľné a reálne.


Dôkazom bol už tretí dámsky klub, ktorý sa za pár mesiacov podarilo IMPE zrealizovať. Stretnutia sa niesli v znamení hlavnej myšlienky projektu „Krásna a zdravá aj za volantom“. V marci sa dámsky klub na jeden deň presťahoval do priestorov Centra pomoci Ligy proti rakovine a to predovšetkým pre 25. výročie činnosti Ligy proti rakovine a 19. ročník zbierky Deň narcisov. Úlohu hostiteľa na treťom dámskom klube 21.mája prevzala IMPA v Bratislave. Okrem zdravých dobrôt si ženy pochutili aj na módnych skvostoch od návrhárky Zuzany Bottkovej. Súčasťou programu bola aj módna prehliadka jej krásnych modelov. Okrem mladých modeliek sa mohli dámy stretnúť so seriálovými herečkami **Gabikou Škrabákovou, Zuzkou Frenglovou a v marci sa roly modelky zhostila aj Zuzka Vačková.**

Ďalšou z osobností bola výkonná riaditeľka **Liga proti rakovine, Ing. Eva Kováčová**, ktorá hosťom odprezentovala činnosť a záslužnú prácu občianskeho združenia. „_Mnohí si činnosť Ligy proti rakovine spájajú iba s finančnou zbierkou Deň narcisov. Liga proti rakovine však pripravuje a realizuje celoročné projekty a programy, ktorými pomáha onkologickým pacientom. A preto sme veľmi radi, že môžeme byť partnerom Ligy proti rakovine celý rok, podporovať ich činnosť rôznymi formami. A jednou z nich je aj prezentácia ich záslužnej činnosti nielen v našich dámskych kluboch, ale aj počas iných podujatí, ktoré organizujeme alebo ktorých sme súčasťou. Najbližšie to bude najväčšie slovenské MDD v Auparku a Sade Janka Kráľa, v nedeľu 31. mája. Všetci sú srdečne pozvaní“,_ dodáva Petra Volčková.

**ŠKODA v Dámskom klube**

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Hlavnou hrdinkou marcového dámskeho klubu bola nová ŠKODA Fabia, auto roka 2015 na Slovensku. Okrem nej sa v Centre pomoci Ligy proti rakovine dámam predstavila aj krásna biela ŠKODA Rapid Spaceback a nová ŠKODA Yeti, ktorá však bola upravená na ručné riadenie pre hendikepovaných motoristov .

Spoločnosť ŠKODA AUTO Slovensko má široký program riešenia prepravy osôb so zdravotným postihnutím. Do tohto projektu sa zapojila aj spoločnosť IMPA Bratislava.

Podporiť druhý dámsky klub IMPA prišla v marci mladá, talentovaná a úspešná herečka **Kristína Svarinská**, ktorá je tvárou nového modelu ŠKODA Fabia. Prvé kilometre má už šťastne za sebou a netají sa svojou spokojnosťou.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Májový dámsky klub sa konal v priestoroch autosalónu IMPA v bratislavskej Petržalke a stretli sa v ňom dámy šoférky aj s ďalšími zaujímavými osobnosťami, medzi ktorými nechýbala ani výtvarníčka, grafička a dizajnérka **Ingrid Sýkorová,** ktorá sa venuje umeleckému vzdelávaniu detí, maľuje obrazy, vyrába šperky, navrhuje interiéry aj exteriéry bytov, domov, reštaurácií, či grafické návrhy pre firmy.

Dámy sa mohli porozprávať so šarmantnými a známymi tvárami z televíznej obrazovky ako je **Janka Boršáková a Petra Palevičová**. Petra bola modelkou, moderátorkou a úžasnú romantickú bodku na konci módnej prehliadky dala v podaní nádhernej piesne.

Inzercia

Inzercia

Básnik, filozof života a slovný iluzionista **Ondrej Kalamár** predstavil svoju spisovateľskú tvorbu spolu so svojou kolegyňou – spisovateľkou **Slávkou Koleničovou**, ktorá v najbližšej dobre bude krstiť svoju novú publikáciu.

**Komplexná záchranná služba Bratislava – Nové Mesto** predstavila prvú detskú výjazdovú pohotovosť pre celý bratislavský okres. Pozornosť pritiahla pravá americká sanitka Mobilnej intenzívnej jednotky, ktorá je jediná na Slovensku.

Motoristická novinárka **Alena Chorvátová** vyspovedala všetkých hostí na tému motoristickú, akí sú šoféri, otestovala ich znalosti o vozidlách značky ŠKODA.

Príjemnú atmosféru neustále udržovala **Andy Molnárová** a jej zdravá káva, čaje a nápoje z huby reishi. V duchu zdravá za volantom sa nieslo aj ostatné občerstvenie:

» zdravá voda **Kangen**, ktorá hydratuje a detoxikuje

» zdravá živá strava **Lifefood**, bez lepku, laktózy a pridaného cukru

» **Fruxi Fresh**, originál 100%-né šťavy z ovocia a zeleniny

Ženy zažili premeny a líčenie s pleťovou a dekoratívnou kozmetikou **Mary Kay**, ktorá vyvrcholila tombolou a výhernými cenami potešila nejednu ženu.

Každý návštevník si mohol užiť nie len testovacie jazdy na vozidlách **ŠKODA** ale počas celého dňa prebiehala v IMPE servisná akcia pre vozidlá našich hostí.

„Čerešničkami na torte“ boli vozidlá **Octavia RS** a v najvyššej výbavovej verzii **Octavia Laurin & Klement.**

Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.