Fotogaléria:Ženeva 2009: Infiniti Essence

Tiež máte pri svojich cestách autom svoje obľúbené čerpacie stanice, na ktorých vždy zastavíte? MOL už nájdete aj u našich západných susedov.


Či už je dôvodom načerpanie pohonných hmôt, dobrá káva alebo len taká drobnosť, ako vešiaky na tašku na toaletách? Pohnútok môžete mať nekonečne veľa, prečo práve tá či oná „čerpačka“, je tou vašou „naj“. Pri ceste do Českej republiky naplníte všetky svoje požiadavky na jednom mieste, a to na čerpacích staniciach značky MOL, ktorá práve vstúpila na český trh.

Medzinárodná ropná a plynárenská Skupina MOL, ktorej členom je aj jednotka na slovenskom trhu, spoločnosť Slovnaft, rozširuje svoje aktivity v regióne strednej a východnej Európy. Po minuloročnej akvizícii spoločnosti Lukoil v Českej republike, tento rok MOL pristúpil k ďalšiemu kroku a v krajine teraz otvára čerpacie stanice vo svojich farbách. Tú prvú na pražskom Barrandove predstavil začiatkom mája a nasledovalo otvorenie ďalších – v pražských Horných Počerniciach, Kutnej Hore a v Moste. Do konca roka bude v Českej republike celkovo 80 čerpacích staníc s červeno-zeleno-bielym logom MOL.

**S wi-fi na každom kroku**

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Na čerpacích staniciach MOL nájdete okrem prvotriedneho paliva aj široký výber doplnkových služieb. Pochutnať si môžete na čerstvých sendvičoch z kvalitných surovín či chutnej káve, ktorú vyberajú profesionálni baristi. Môžete tu spraviť aj rýchly nákup do domácnosti – dostanete mlieko, maslo, syry. Navyše, na všetkých čerpacích staniciach značky MOL je k dispozícii wi-fi, ktorý môžete využiť zdarma. Skrátka neprídu ani vaši štvorkolesoví miláčikovia, nielen doplnením paliva špičkovej kvality, ale aj ponukou prvotriednych auto chemikálií a auto doplnkov. Celý rad ďalších služieb, ktoré vám spríjemnia čas pri cestovaní autom, sa pripravuje.

Skupina MOL teraz prevádzkuje v Českej republike značky MOL, Pap Oil, Slovnaft a Lukoil. Do budúcna ich chce spoločnosť zlúčiť, na cestách sa stretnete so značkami MOL a Pap Oil.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »