Najlacnejšia Škoda Karoq stojí menej ako 1€! Ako je to možné?

Škodu Karoq môže mať naozaj každý.
Vydané  Text: 
Áno, tušili ste správne! Za euro si skutočný Karoq momentálne nekúpite. Automobilka Škoda však predstavila papierový model, ktorý si môžete vytlačiť a poskladať. Stačiť vám k tomu budú nožnice a lepidlo. Samotný model si môžete zadarmo stiahnuť na webovej stránke [TU](https://www.skoda-storyboard.com/cs/modely/karoq-cs/darek-na-posledni-chvili-skoda-karoq-pro-kazdeho/), pričom vytlačenie vás bude stáť len zopár centov.
Vybrať si dokonca môžete z dvoch farebných prevedení. Svoj Karoq tak môžete mať v šedej, alebo bielej farbe. Biely model si navyše pred zlepením môžete vyfarbiť podľa svojho vkusu a mať tak doma originál s vlastnou autorskou stopou.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »