Ford oživil Mustang GT z roku 1968, na ktorom jazdil Steve McQueen. Bullitt sme fotili v Ženeve.

Na ženevskom autosalóne sa popri mnohých nových a inovatívnych konceptoch zaskvel aj tento produkčný automobil – Mustang Bullitt, ktorý výrobca oživil po 50 rokoch.
Vydané  Text: 

Pri oslave 50. výročia legendárneho filmu „Bullittov prípad“ a fanúšikmi obľúbenej automobilovej naháňačky v San Franciscu predstavila spoločnosť Ford nový a výkonný Mustang Bullitt 2019. Ford pôvodne nový Bullitt predstavil na severoamerickom medzinárodnom autosalóne v Detroite, tentokrát sme ho mali možnosť vidieť naživo aj v Európe.

Novinku značka Ford odprezentovala aj krátkym filmom, v ktorom si zahrali Madison a Chase McQueen. V krátkej snímke zverejnenej pred tromi dňami dvojica na aute uháňa pred paparazzi sediacimi v Mercedese triedy C kupé. Samozrejme, Mustang im utečie, pretože je rýchlejší a obratnejší 🙂
Nový Ford Mustang Bullitt automobilka priniesla na autosalón do Ženevy, kde sa stal terčom pozornosti popri vynovených modeloch Edge, Edge ST či KA+.
Bullitt je vybavený manuálnou prevodovkou a na radiacej páke má bielu guľovú hlavicu ako poctu originálu. Vo výbave vozidla, ktoré si zachováva pôvodný decentný imidž, sa nachádzajú všetky prvky balíkov Mustang GT Premium a Performance. 5,0-litrový motor V8 s výkonom 464 koní a krútiacim momentom 529 Nm dokáže auto rozbehnúť na rýchlosť až 262 km/h. Automobil stojí na 19-palcových diskoch Torq Thrust, je vybavený červenými brzdovými strmeňmi Brembo, vo vnútri nachádzame športové sedadlá Recaro a súčasťou voliteľnej výbavy je aj systém nastaviteľného zavesenia kolies MagneRide.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!