Zisťovali sme, aký typ svadobnej dopravy využívajú celebrity: Ktoré auto je pre ne najluxusnejšie?

Či už ide o svadobné šaty, kytice alebo šperky celebrít, všetko zaujíma verejnosť, aj to v akom aute sa viezla dvojica na obrad, ako bolo vyzdobené a koľko celá veselka stála. Príchod svadobného auta na slávnostný ceremoniál je snáď jeden z najkrajších okamihov.
Vydané  Text: 
A byť svadobný šofér celebrít v akomkoľvek svadobnom aute je považované za privilégium. Takže, aký typ svadobnej dopravy využívajú celebrity v súčasnosti? Existuje, samozrejme, široký výber z luxusu, ale najtradičnejší transport tvorí moderný Rolls-Royce alebo Bentley. **Kráľovská svadba Kate Middleton & princa Williama** Kate Middleton a jej otec, Michael Middleton, prišli na svadbu v klasickom Rolls-Royce Phantom.
Zatiaľ, čo Jej Veličenstvo kráľovná Alžbeta II. a jej manžel princ Philip, vojvoda z Edinburghu, sa dopravili do opátstva v kráľovskom Bentley.
Po slávnostnom obrade princ William previezol svoju nevestu v britskej klasike, ktorou je Aston Martin Convertible 1969.
**Televízna svadba hviezdy reality šou Kim Kardashian** Kim Kardashian prišla na svoju svadbu v bielom Rolls-Royce Phantom. Prenajala si dokonca celú flotilu bielych Rolls-Royce Phantomov.
**Veľkolepá svadba supermodelky Kate Moss** Kate Moss tiež potrebovala viac svadobných áut a vybrala si šesť vozov značky Rolls-Royce Silver Shadow na prepravu všetkých 15 družičiek. Na svadobnú cestu sa však už nechala prepraviť vrtuľníkom.
**Luxusná svadba speváčky Gery Halliwell** Bývalá speváčka kapely Spice Girls sa tiež nechala nahovoriť na Rolls-Royce. Vydávala sa v roku 2015 za šéfa F1, Christiana Hornera, bývalá Spice Girls si prenajala Rolls-Royce Silver Cloud III.
*Zdroj: premiercarriage.co.uk*








Pokračujte na ďalší príspevok »