VIDEO: Okamžite odobrať vodičák! V tuneli sa otočil do protismeru a namieril si to proti autám idúcim na diaľnici.

Ako by ste potrestali podobného vodiča vy?
Vydané  Text: 
Národná diaľničná spoločnosť zverejnila na svojom facebookovom profile šokujúce video, z ktorého mrazí. Neznámy vodič pravdepodobne minul výjazd z diaľnice, a tak sa v najbližšom diaľničnom tuneli rozhodol vrátiť pár kilometrov naspäť.
Pri prudkom a neočakávanom brzdení do zelenej Fabie takmer vrazilo iné auto. V prípade väčšej nepozornosti vodiča alebo menšieho rozostupu mohlo dôjsť k vážnej dopravnej nehode. Podozrivé správanie si všimol aj kamerový dozor, ktorý semaforom zakázal vstúpiť ďalším vozidlám do priestoru tunela. Pomätený vodič si to však namieril priamo proti ním a pred tunelom čakajúci Mercedes-Benz musel Fabii uhnúť z cesty.
Na ďalšom zábere môžeme vidieť ako sa na otvorenej diaľnici rúti rovnaká Fabia v protismere. Našťastie v tej chvíli nebola hustá premávka a vodič sa so zeleným autom dostal až k vysnívanému výjazdu smerujúcemu na Žilinu.
Je zarážajúce, že spolujazdkyni neprišlo správanie vodiča čudné a na záberoch je vidieť, ako si spokojne užíva jazdu, ktorá mohla skončiť tragédiou. Pri bližšom pohľade na zadnú časť si môžete všimnúť, že spôsob zápisu pripomína české evidenčné značky. Každopádne dúfame, že sa polícii podarí nájsť človeka, ktorý takto ohrozoval životy ostatných na diaľnici.
Bizarné príbehy v tuneli IV.

V TUNELI JE PRÍSNY ZÁKAZ CÚVAŤ A OTÁČAŤ SA. Ak zabrzdíte v tuneli, je to ešte horšie ako na diaľnici. Nasledujúce auto sa nemá kam uhnúť a ak nestihne zabrzdiť, napáli to do vás, z čoho môže vzniknúť reťazová nehoda. A keďže je tunel uzavretý priestor, hrozia tu oveľa väčšie riziká vzniku požiaru. Ani snáď nemusíme pripomínať, že otáčať sa v tuneli a strihnúť si to do protismeru je smrteľne nebezpečné. Nielen pre vás, ale aj oproti idúce autá. Pozrite si nezodpovednú a život ohrozujúcu jazdu šoféra v tuneli, ktorá našťastie dopadla bez nehody.Posted by Národná diaľničná spoločnosť, a.s. on 28. február 2018




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »