Hyundai už testuje nový Tucson (spy fotky)

Hyundai pripravuje veľkú modernizáciu svojho Tucsonu, zachytené prototypy s maskovaním odhaľujú množstvo zmien v exteriéri aj interiéri populárneho kompaktného SUV.
Vydané  Text: 
Očakávame, že dizajn nového Tucsonu, ktorý by sa prvýkrát mohol v plnej paráde ukázať už budúci rok, sa bude dramaticky približovať práve predstavenému novému Santa Fe. Santa Fe sa stalo razom jedno z najkrajších SUV na svete a dá sa predpokladať, že rovnakú vizáž si osvojí aj jeho menší súrodenec.
Dizajnové zmeny budú výrazné, to vieme posúdiť už teraz, hoci portál motorauthority zverejnil iba fotografie prototypov s výrazným maskovaním. Modernizáciou prejdú predné svetlá a maska chladiča, ale aj interiér, ktorý podľa záberov obsiahol výraznejšie zmeny. Na fotografiách môžeme vidieť napríklad odlišne navrhnutý centrálny displej, ktorý bude po novom vystupovať z palubovky.
O pohonných jednotkách, ktoré sa v pripravovanom Tucsone objavia, zatiaľ nevieme nič. Očakávame však, že podobne ako nové Santa Fe by sa aj stredne veľké SUV mohlo objaviť s ponukou dvoch naftových a jedného benzínového motora, vrátane vylepšeného pohonu všetkých kolies HTRAC.
Hyundai už testuje nový Tucson (vpravo), očakáva sa podobnosť s novým SUV Santa Fe (vľavo)
Dizajn nového Santa Fe je nositeľom nového dizajnového jazyka pre SUV značky Hyundai. Kľúčové prvky z modelov Kona a Santa Fe by sa mali objaviť aj v novom Tucsone.
Hyundai to myslí s SUV skutočne vážne. Momentálne sú jeho najsilnejšími hráčmi v tejto kategórii Tucson, Kona a Santa Fe, tam by sa však výrobca zastaviť nemal. Podľa dostupných kuloárnych správ Hyundai pripravuje nové 3-radové 7-miestne SUV, ktoré sa hierarchicky umiestni ešte nad v súčasnosti najväčšie Santa Fe.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!