Jenson Button učil Cristiana Ronalda šoférovať pretekárske auto: Ktorý z nich školu jazdy takmer neprežil? (VIDEO)

Keď sa stretnú dvaja šampióni, je tam veľa novinárov, rozruchu, hluku, ale aj zábavy. Presne to sa dialo, keď posadil pilot formule 1 do svojho auta jedného z najlepších futbalistov sveta.
Vydané  Text: 
Jenson Button a Cristiano Ronaldo sú priatelia a hoci nemajú spoločné hobby, ktoré ich živí, portugalský futbalista si určite rád zašoféruje šporťák a britský pretekár zase občas kopne do lopty.
**Škola jazdy** Keď si pozriete **[VIDEO](https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=zCqgZafqULI)** z tejto školy jazdy, uvidíte, ako si to obaja užívajú. Jenson možno trochu viac. „Veľa toho dokázal vo futbale, je na neho kladený veľký tlak,“ priznal Button počas svojej lekcie, kedy učil Ronalda svoje najlepšíe závodnícke kúsky a driftovačky.
V aute si futbalista určite neoddýchol, skôr naopak. „Jenson sa ma snažil niečo naučiť z jeho remesla, ale je to veľký talent a bol na mňa moc rýchly,“ priznal sa Ronaldo. „Nevedel som sa tak sústrediť. Občas sa mi riadne zakrútila hlava! Bolo to ale neskutočné, fantastická skúsenosť.“
[Pozrite si VIDEO z jazdy TU.](https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=zCqgZafqULI) *Zdroj: Youtube*








Pokračujte na ďalší príspevok »