Vyhlásenie súťaže o lístky na voľné jazdy na Slovakiaringu!

Stačilo spraviť tri kroky a boli ste v žrebovaní o ceny v celkovej hodnote 150 €. Máme pripravených 5 poukážok na voľnú jazdu na vlastnom aute na okruhu Slovakiaring v hodnote 30 €.
Vydané  Text: 

Tohtotýždňová súťaž: Lístky na voľné jazdy na Slovakiaringu!

Pravidlá pre zapojenie sa do súťaže boli jednoduché:

1) Byť fanúšikom našej stránky na Facebooku aspoň v čase žrebovania 2) Zdieľať príspevok so súťažou na Facebooku (odkaz) 3) Odpovedať na jednoduchú otázku a zverejniť odpoveď v komentári pod týmto článkom alebo v tomto príspevku na Facebooku. Otázka znie: Ako sa bude volať nové SUV od značky Seat? (odpoveď skúste nájsť napríklad v tomto našom článku)




Výbercami súťaže o lístky na jazdy na Slovakiaringu sú:
Meno výhercu sme odstránili z dôvodu ochrany osobných údajov

Žrebovanie piatich víťazov súťaže prebehne v utorok 27.2.2018 v poobedňajších hodinách formou náhodného výberu. Z celkového množstva súťažiacich bude vybratých 20 finalistov, z ktorých sa napokon opäť náhodne vyberie 5, ktorí získajú po jednej poukážke na jazdu. Tieto poukážky nie sú vzájomne žiadnym spôsobom prepojené, sú prenosné a časovo neobmedzené. Poukážku teda môžete využiť vy alebo ktokoľvek iný a v akomkoľvek čase – pre zistenie časovej dostupnosti jázd si prosím naštudujte podmienky a rozvrhy na stránke slovakiaring.sk:

Jazda vlastným automobilom na okruhu SLOVAKIA RING 30 minút Poukážka na jazdu vlastným automobilom na okruhu SLOVAKIA RING v trvaní 30 minút bez povinného školenia


Poukážku vám poskytneme bez vypísaného mena, takže ju môžete venovať aj niekomu inému. Všetky ostatné náklady spojené s využitím poukážky si výherca hradí sám (doprava, palivo spotrebované počas jazdy, eventuálne škody na okruhu a podobne). Poukážku je možné využiť výlučne na úhradu ceny za sprístupnenie rýchlostnej dráhy pretekárskeho okruhu SLOVAKIA RING za účelom neexkluzívnej jazdy na vlastnom automobile v trvaní 30 minút za jednu jazdu. Piatich výhercov kontaktujeme v deň vyhlásenia prostredníctvom správy na Facebooku. Ak výhercom nebude z akéhokoľvek dôvodu doručená správa so žiadosťou o poskytnutie korešpondenčnej adresy, na ktorú možno poukážku zaslať, nech prosíme kontaktujú poverenú osobu na adrese striz@imotormedia.sk.


Vyhlasovateľom súťaže je vydavateľ mediálnych titulov Auto Motor a Šport – Slovensko a Autoviny.sk. Vyhlasovateľ si vyhradzuje právo na zmeny týkajúce sa súťaže bez predchádzajúceho upozornenia.








Pokračujte na ďalší príspevok »



SERVIS / PORADŇA

Ak predávate jazdené auto, legálne môžete zvýšiť cenu o stovky eur

  • Na trhu sa nachádzajú tisíce a tisíce jazdených áut, každé z nich súťaží o pozornosť potenciálnych kupujúcich.

     Najlepšie preto je, keď sa odlišujú kompletnou servisnou históriou, čo najlepšou technickou kondíciou a čistotou. Niekoľko realistických tipov, ako zvýšiť hodnotu jazdeného auta a na čo dbať, aby sa zbytočne neznižovala.
  • AUTO ROKA SLOVENSKO

    Finále Auto Roka Slovensko sa blíži. Odborná porota už odovzdala svoje hlasy

  • Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

     V nedeľu, 14. marca prebehli v areáli Slovakia ringu spoločné testovacie jazdy. Väčšina poroty svoje hlasy udelila priamo na mieste, absentujúci členovia budú hlasovať individuálnou formou.  Pokračuje tiež hlasovanie v internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.
  • Autopriemysel / Čínske automobilky

    Riaditeľ BMW prekvapil: Čína nie je hrozbou, clá na elektromobily nezvyšujte

  • Európski výrobcovia áut sa obávajú, že by Čína reagovala na európske clá rovnako. Pre BMW je Čína najväčším trhom a ostatné automobilky takisto preferujú zachovanie voľného trhu.

     Zatiaľ čo pre BMW a Mercedes nemusí byť Čína problémom, Stellantis a Renault nové lacné značky ohrozujú. 
  • Prvá jazda

    Prvý test nového VW Tiguan 1.5 eTSI: Je na mieste hovoriť o revolúcii?

  • Každý marketingový špecialista sa hrozí zadania, že má vytvoriť kampaň na produkt „pre každého“. Lenže Tiguan takým produktom je a zdá sa, že výrobca našiel recept na to, ako ho spraviť naozaj dobre.

     Nová generácia je síce podstatne drahšia ako predchodca, ale aj lepšie vybavená už v základnej výbave. Prikladáme aj slovenské ceny.