725-koňové Audi RS6+ Jona Olssona je skrátka splneným snom každého chlapca

Predchádzajúcu RS6 mu niekto ukradol a podpálil, tá nová však pôvodnú prekonala snáď v každom ohľade. Nebudeme sa tajiť tým, že úprimne závidíme. Ale iba v tom dobrom, toto by sme určite chceli parkovať na príjazdovej ceste pred domom.
Vydané  Text: 
Jon Olsson je špičkový športovec zo Švajčiarska, pozornosť verejnosti si však získava aj tým, že sa okolo neho sústreďuje nápadne veľa sponzorov. Jedným z tých prestížnych je aj automobilka Audi, ktorá mu pravidelne pripravuje špeciálne edície svojich automobilov. V nich sa potom nielen predvádza na internete, ale auto aj reálne využíva pri doprave v rámci svojej športovej činnosti. Olsson medzičasom vystriedal napríklad aj špeciálne upravený superšport AUDI R8 a tiež Audi RS6 DTM, avšak tú mu niekto ukradol a podpálil.
Nové 725-koňové AUDI RS6+ s ohromujúcim dizajnom je kuriozitou aj v časoch, keď sa na internete objavuje kadečo. Najnápadnejšou úpravou je čierno-biele vyhotovenie karosérie, pričom automobil je z polovice čierny, z druhej biely. Všadeprítomné nálepky s logami sponzorov na tomto aute vyzerajú prekvapivo dobre a kuriozitou je, že pneumatiky značky Continental sú z boku vybavené nálepkami Michelin.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!