V čom si sadali za volant dámy v minulom storočí? (FOTO)

Boli ikonami strieborného plátna, vo filmoch sa nechali dobývať tými najsexi mužmi, ktorí im kľačali pri nohách. No tieto veľké herečky však vedeli byť aj celkom tvrdé a „mužské“ a sadnúť si aj za volant. Zhodili zo seba rozviate šaty, nasadili voľnejší kostým a šup na sedadlo vodiča.
Vydané  Text: 
V minulom storočí bolo veľmi ojedinelé, ale o to príťažlivejšie, keď vedela žena šoférovať. Viesť vozidlo bolo aj súčasťou programu sufražetiek, ktoré sa snažili zrovnoprávniť obe pohlavia. My sme sa ale zamerali na to, v čom si ženy za volant sadali. Pozrite sa s nami na motoristické odievanie v minulosti. **Ida Lupino** Aj dnes vidieť ženy šoférovať v ihličkách. Ida však zvolila hrubý opätok a voľné šaty, v ktorých sa môže hýbať.
**Jean Harlow** Nevieme, ako sa jej do auta v takej úzkej sukni nasadalo, ale je štýlová.
**Julie Newmar** Veľa dám nosilo v 50. a 60. rokoch na hlave jemné šatky. Pokiaľ mala Julie stále otvorené v aute okno, aspoň neprechladla.
**Marlene Dietrich** Klasický, pánsky strih kostýmov, tvrdý materiál. To bola úžasná Marlene. No a tie biele rukavičky! Len dúfame, že mala v aute čisto.
**Rita Hayworth** Bola dáma, ako sa patrí. Z práce chodila zrejme rovno domov, čítať si scenáre na ďalší deň.
**Sophia Loren** Tento živel v ženskej koži si mohol na seba navliecť čokoľvek, no aj tak vyzerala úchvatne. Chceli by sme vidieť, ako jej to išlo aj za volantom.
*Zdroj: pinterest*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.