Nezničiteľné televízne vozy: Takto vyzerá auto, ktoré neodveje ani najsilnejšie tornádo!

Lovci búrok sú blázni, televízne hviezdy, ktoré sa vrhajú do najhorších lejakov, búrok a tornád, pred ktorými všetci utekajú. Oni s nimi dokážu bojovať a dokonca si odniesť aj skalp – nádherné videozábery, ktoré sledujeme na staniciach ako Discovery. Ich vozy sú postavené tak, aby vedeli „prenasledovať“ a zachytiť aj to najnebezpečnejšie počasie na zemi.
Vydané  Text: 
**Top výbava** Tento buldozér a tank v jednom je silne obrnený, aby mohol zachytávať pomerne silné tornádo, robiť fotografie a videá, zbierať údaje pre vedecké účely. Je vybavený radarom, niekoľkými zabudovanými kamerami na zachytenie 360-stupňového okolo vozidla a ďalšími meracími zariadeniami. Má tiež vyhradený interiér pre posádku, ktorá dokáže pozorovať búrky.
**Výroba na kolene** Všetky tieto neskutočné vozidlá sa zvyčajne vyrábajú niekde doma, v garážach, kde sa prerábajú už z existujúcich áut, väčšinou sú to nákladné autá. Pri letnom pohľade vidieť, že nejde o veľmi sofistikované karosárske práce, čo sa týka zakrivených plôch, ale vyhovuje to účelu vozidla. Auto nemusí byť príťažlivé, ale má fungovať.
**Nezničiteľné** Vďaka tomu, že je navrhnuté tak, aby odolávalo silnému vetru, jeho obrnené telo taktiež dobre odoláva nárazu ostatných vozidiel aj pri plnej rýchlosti! A deformačné zóny? Toto auto sa ani nepohne, aj keď ho budete chcieť zlisovať.
*Zdroj: gtspirit.com*








Pokračujte na ďalší príspevok »