Mio MiVue 786 WiFi: Jazdiť, zaznamenávať a streamovať

Sú momenty, keď človek potrebuje záznam jazdy. Každému sa to raz stane. Nikdy neviete, kedy sa stanete účastníkom nehody, ktorú ste nespôsobili, ale zodpovednosť je spochybniteľná. Je to najhoršia nočná mora každého vodiča.
Vydané  Text: 

Váš svedok na cestách

Sú momenty, keď človek potrebuje záznam jazdy. Každému sa to raz stane. Nikdy neviete, kedy sa stanete účastníkom nehody, ktorú ste nespôsobili, ale zodpovednosť je spochybniteľná. Je to najhoršia nočná mora každého vodiča. Palubná kamera MiVue 786 WIFI poskytuje pokojnú istotu, že vás na cestách nikto nezneužije.

Vynikajúca kvalita obrazu – pre presný záznam

Kamera MiVue 786 WIFI používa optický snímač od Sony™ a objektív s uhlom snímania 140° na záznam v krištáľovo čistom 1080p full HD videu pri 30fps. Zhotovuje jasné video záznamy aj pri zlých svetelných podmienkach.

Jednoduché použitie – šetrí váš čas

Zariadenie MiVue 786 WIFI bolo navrhnuté so zreteľom na jednoduchosť. Stačí vložiť SD kartu, pripojiť do nabíjačky vášho auta a nahrávanie sa okamžite po naštartovaní motora spustí. Intuitívne menu s veľkými ikonami na dotykovej obrazovke zabezpečí pohodlné ovládanie.

WiFi konektivita – na rýchly prenos bez káblov

Prenášajte súbory do vašej aplikácie MiVue Pro pre smartfón rýchlo a jednoducho. Neustále budete mať zálohu svojich záznamov bezpečne uloženú vo svojom telefóne, ak chcete zdieľať svoje zážitky pri riadení vozidla, môžete vysielať cez Facebook™. Pre vyššie pohodlie a aktuálnosť dát aktualizujte cez WiFi firmvér zariadenia ako aj databázu rýchlostných radarov.

Bezpečnostné funkcie – pre jazdu bez strachu

Kamera MiVue 786 WIFI je vybavená funkciou upozorňovania na fixné rýchlostné radary, zo zabudovanej databázy radarov, ktorá sa aktualizuje počas celej životnosti zariadenia. MIVue 786 WIFI obsahuje vylepšené asistenčné bezpečnostné systémy vodiča (Advanced Driver Assistance Systems – ADAS) vrátane systému varovania pred čelnou zrážkou (Forward Collision Warning System), systému varovania pri vybočení z jazdného pruhu (Lane Departure Warning System) a varovanie pri únave (Fatigue Warning). G– snímač zaznamená náhlu zmenu pohybu a kolíziu, kamera okamžite spustí núdzový záznam udalosti, ktorý sa nedá prepísať. Môžete jazdiť bezpečne s vedomím, že vaša palubná kamera pozerá von za vás.

Zabudované GPS – na zaznamenanie pozície a rýchlosti

GPS pozícia a vaša rýchlosť sa zapisujú do každého záznamu. GPS modul je celý skrytý v jednotke na rozdiel od iných palubných kamier na trhu. GPS obsahuje upozornenie na rýchlosť, ktoré vás udrží pod rýchlostným limitom.

Adaptabilná – prispôsobte si ju svojim potrebám

Kamera MiVue 786 WIFI je kompatibilná so zadnou kamerou MiVue A20, aby zvýšila komplexnú bezpečnosť zaznamenávaním aj pohľadu z vášho zadného okna.

Viac informácií nájdete na stránkach:

www.miokamery.sk
www.mionavigace.sk








Pokračujte na ďalší príspevok »



SERVIS / PORADŇA

Ak predávate jazdené auto, legálne môžete zvýšiť cenu o stovky eur

  • Na trhu sa nachádzajú tisíce a tisíce jazdených áut, každé z nich súťaží o pozornosť potenciálnych kupujúcich.

     Najlepšie preto je, keď sa odlišujú kompletnou servisnou históriou, čo najlepšou technickou kondíciou a čistotou. Niekoľko realistických tipov, ako zvýšiť hodnotu jazdeného auta a na čo dbať, aby sa zbytočne neznižovala.
  • AUTO ROKA SLOVENSKO

    Finále Auto Roka Slovensko sa blíži. Odborná porota už odovzdala svoje hlasy

  • Nová nezávislá súťažná anketa je zastrešená odbornou porotou zloženou z motoristických novinárov, influencerov a odbornej verejnosti.

     V nedeľu, 14. marca prebehli v areáli Slovakia ringu spoločné testovacie jazdy. Väčšina poroty svoje hlasy udelila priamo na mieste, absentujúci členovia budú hlasovať individuálnou formou.  Pokračuje tiež hlasovanie v internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti.
  • Autopriemysel / Čínske automobilky

    Riaditeľ BMW prekvapil: Čína nie je hrozbou, clá na elektromobily nezvyšujte

  • Európski výrobcovia áut sa obávajú, že by Čína reagovala na európske clá rovnako. Pre BMW je Čína najväčším trhom a ostatné automobilky takisto preferujú zachovanie voľného trhu.

     Zatiaľ čo pre BMW a Mercedes nemusí byť Čína problémom, Stellantis a Renault nové lacné značky ohrozujú. 
  • Prvá jazda

    Prvý test nového VW Tiguan 1.5 eTSI: Je na mieste hovoriť o revolúcii?

  • Každý marketingový špecialista sa hrozí zadania, že má vytvoriť kampaň na produkt „pre každého“. Lenže Tiguan takým produktom je a zdá sa, že výrobca našiel recept na to, ako ho spraviť naozaj dobre.

     Nová generácia je síce podstatne drahšia ako predchodca, ale aj lepšie vybavená už v základnej výbave. Prikladáme aj slovenské ceny.