Top 10 najsexi pretekárok na trati aj mimo nej! Aha, číslo 8 je bomba! (FOTO)

Automobilové preteky už majú viac ako 100 rokov a tento šport bol väčšinou ovládaný mužmi. No časy sa menia a do pretekov ako je NASCAR či IndyCar vstupujú aj ženy. Pozreli sme sa na trať aj do áut a vybrali tie najkrajšie dámske vodičky, do ktorých by ste závodenie vôbec netipovali.
Vydané  Text: 
**10. Madalena Antasová** je v Portugalsku veľmi známou pretekárkou. Miluje rely a jazdy v púšti. Skáče s autom po piesočných dunách vysokými rýchlosťami.
**9. Maryeve Dufaultová** je tvárou mnohých, aj pánskych časopisov, využíva svoje príjmy z modelingu na financovanie svojej pretekárskej kariéry. V roku 2011 skončila na 16. mieste v ARCA.
**8. Milka Dunová** nie je síce až taká rýchla na trati, ale je rozhodne najmúdrejšia závodníčka so štyrmi magisterskými titulmi a patrí aj k najskúsenejším vodičkám v histórii IndyCar. Táto venezuelská krása bola vždy veľmi obľúbená medzi fanúšikov kvôli jej nádhernému zjavu.
**7. Leilani Munterová** je americká pretekárka. Má vysokoškolské vzdelanie v oblasti biológie. Je aktivistka za čisté životné prostredie a presadzuje aj čistejšie palivo v pretekárskych automobiloch.
**6. Ashley Force Hoodová** je jednou z mála žien, ktoré sústavne dokážu vyhrávať preteky. Má však tú výhodu, že je dcérou legendárneho pretekára Johna Forceho.
**5. Susie Wolffová** je škótska pretekárka. Má šťastie. Svojou snahou aj vďaka rodinným zväzkom sa z nej stal testovací pilot pre tím Formuly, kde pracuje aj jej manžel.
**4. Courtney Forceová** je mladšia sestra pretekárky Ashley Force Hoodovej. Courtney išla v jej stopách aj v stopách svojho otca.
**3. Shannon McIntoshová** má iba 26 rokov! A naozaj preteká. Začala s tímom Motorsports v roku 2011. V roku 2012 bola jediná ženská súťažiaca na Majstrovstvách F2000.
**2. Cyndie Allemannová** je skokanka v závodnom svete. Je dcérou bývalého švajčiarskeho šampióna Kurta Allemanna. Bola prvou ženskou vodičkou, ktorá sa v roku 2012 zúčastnila súťaže Super GT.
**1. Danica Patricková** je najúspešnejšia žena v histórii amerických open-wheel závodovov. Nedávno prešla z IndyCar na NASCAR, ale cíti sa tam ako doma.
*Zdroj: wonderslist.com*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.
  • SERVIS

    Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED W5W je dostupný už aj na Slovensku

  • ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W.

     Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.