TOP23 Najkrajších príjazdových ciest pre inšpiráciu

FOTOGALÉRIA: Niekedy aj obyčajné fotky vedia inšpirovať a potešiť. Pozrite si tie najkrajšie dizajny príjazdových ciest, ktoré sme našli na internete – nebudete ľutovať.
Vydané  Text: 

Mať vlastné parkovisko pred domom, to je vrchol ľudského blahobytu!

Keď som žil v Starom meste v Bratislave, sníval som o tom, ako raz budem parkovať vlastné auto pri vlastnom dome.. Asi si viete predstaviť, aká zlá situácia je tam s parkovaním – a ja som mal dlhú Alfu Romeo 159 Sportwagon, ktorej obratnosť nebola práve ideálna. Kombinácia tuhého riadenia, nízkeho podvozka, dlhých previsov vzadu aj vpredu bola skrátka nočnou morou a neraz som parkoval aj niekoľko minút, len by som na 15 cm vysokom obrubníku neodpálil predný spojler alebo nenatrhol pneumatiku o ostrú hranu diery v ceste. Pravidelne smrdela spojka, keď som sa snažil zadkom nacúvať na chodník a x-krát som musel vystúpiť z auta, aby som videl, či som od vedľajšieho auta vzdialený aspoň tie dva centimetre od šúchania plechov. Susedia to asi až tak neriešili a odretý lak na autách bol na našej ulici nepríjemnou a častou záležitosťou. Skrátka, sníval som o vlastnom dome a vlastnej príjazdovej ceste, kde nebudem musieť riešiť zle parkujúcich susedov, budem mať vždy voľné parkovacie miesto a hocikedy budem môcť auto umyť a skontrolovať bez účasti babiek pozorujúcich ma z okna bytovky. Podarilo sa, dnes stojím pred otázkou, ako si túto príjazdovú cestu zveľadím a spravím tak, aby bola naozaj peknou. Denno denne teda sledujem fotoblogy a Pinteresty, aby som sa inšpiroval. Už v tom mám pomerne jasno a s príchodom teplejšieho počasia sa pustím do práce, ale medzitým som našiel veľké množstvo krásnych dizajnov príjazdových ciest, o ktoré sa rád podelím s čitateľmi Autovín.
Nech sú tieto fotografie zozbierané prevažne z Pinterestu inšpiráciou pre všetkých, ktorí majú dom a uvažujú nad jeho zveľadením alebo pre ľudí, ktorí sa nejaký ten dom ešte len chystajú kúpiť či postaviť.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.