Slovenskí hasiči v minulom roku absolvovali viac ako 33-tisíc výjazdov

Nedostáva sa im takého spoločenského ocenenia, ako by si zaslúžili. Pritom len za minulý rok absolvovali o štyritisíc výjazdov viac ako v predminulom roku.
Vydané  Text: 
Ilustračná fotografia
**Tlačová agentúra Slovenskej republiky dnes zverejnila pôsobivé číslo: bilanciu výjazdov slovenských hasičov za rok 2017. Hasiči museli v priebehu roka zasahovať až 33 737-krát, čo je až o 4390 výjazdov viac ako v roku 2016.** Rok 2017 sa ukazuje ako bohatý na udalosti, pri ktorých bola nevyhnutná alebo prínosná účasť hasičov a ich techniky. Z historického hľadiska mali v uplynulom roku najviac zásahov za posledných 14 rokov. Viac výjazdov absolvovali iba v roku 2002. Čísla o výjazdoch za rok 2017 odzneli na tlačovej konferencii HaZZ, kde sa pripomenulo, že najrizikovejšími dňami v týždni pre vznik mimoriadnych udalostí a požiarov sú piatok a sobota.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!