VIDEO: Autá do vody a na ľad nepatria

Najlepšia video kompilácia Rusov a Američanov, ktorí precenili svoje autá.
Vydané  Text: 
Mercedes-Benz GLS utopený na brehu mora v piesku (youtube)
Vieme to veľmi dobre. Vieme, že autá nepatria na ľad, nepatria do hlbokej vody, nepatria na brehy jazier a morí, kde hrozí, že zapadnú do blata alebo premočeného piesku. Vždy sa ale nájdu experti, ktorí si nedajú povedať a namiesto toho, aby sa poučili na chybách iných, chcú robiť vlastné. Nižšie nájdete famóznu kompiláciu videí prevažne z Ruska a Spojených štátov, ktorá zachytáva práve takýchto expertov. Zo záberov usudzujeme, že pri nich nikto neprišiel o život alebo k úrazu, preto ich môžeme považovať skôr za komické, respektíve tragikomické pre poškodenie auta. Je potrebné uviesť, že sú autá, ktoré sa vedia brodiť relatívne hlbokou vodou okolo jedného metra, takmer bez výnimky ide o off-roady. Sú však autá, predovšetkým tie spred dvadsiatich rokov a ruskej výroby ktoré vďaka svojej jednoduchosti vedia prežiť aj ponor celej kapoty pod hladinu. Predovšetkým naftové motory by mali teoreticky zvládať chod aj pod vodou, ak na nich všetko tesnenie funguje ako má a výfuk je vyvedený nad hladinu.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!