Američan v sobotu vypustí vlastnú raketu. Chce dokázať, že Zem je plochá.

Keď sa dá v domácich podmienkach vyrobiť raketa, prečo by sa nedalo vyrobiť vlastné auto?
Vydané  Text: 
Mad Mike Hughes (foto: Hughesov profil na Facebooku)

Najlepšie/najhoršie na tom všetkom je, že v tej rakete bude sedieť!

Istý Mad Mike Hughes podľa vlastných slov neverí na vedu, ale vraj vie dostatok z aerodynamiky, aby do atmosféry vypustil vlastnú raketu. Jednu takú plánuje vypustiť už túto sobotu a jeho cieľ nie je nič menej, než dokázať, že nás korporácie, NASA, sorošovci a ilumináti klamú o tvare zemegule. Zem je vraj plochá a Hudges patrí medzi zástancov hnutia takzvaných flat-earthistov. Doslova šokujúce je, že spolu s raketou do vzduchu vystrelí aj seba samého. Možno sa pýtate, ako je vôbec možné, že takýto človek zostrojí raketu. Aj my sa pýtame rovnakú otázku, ale viera v nezmysly ešte neznamená nižšiu inteligenciu alebo zručnosť. Veď aj nacistickí lekári boli špičkoví lekári, hoci morálne boli zrelí na život v kanáloch. Mike Hughes je v civilnom živote vodič lumuzíny a aby dokázal svetu opodstatnenosť svojho presvedčenia v plochú Zem, investoval do svojej rakety 20-tisíc amerických dolárov. Rok 2017 však pre tohto pánka zo Spojených štátov nie je prvým, kedy sa snaží o verejné dokazovanie svojho presvedčenia. O štart DIY rakety sa snažil už v roku 2014, kedy v nej tiež sedel. Vysoko nedoletela a na muža to malo takmer fatálne dôsledky. Iba pár sekúnd po štarte vypustil padák, ktorý sa však poškodil a raketa spadla vo vysokej rýchlosti na zem. Muž strávil tri dni v nemocnici. Tentokrát by ho mohli tieto pokusy stáť život. Štart rakety s jednočlennou posádkou je naplánovaný na túto sobotu medzi druhou a treťou hodinou poobede miestneho času. Pokus bude verejný a streamovaný online cez Youtube a webovú stránku Mika Hughesa. Držíme palce, aby sa pri svojom úlete nezabil. Máme tušenie, že sa mu plochosť Zeme dokázať nepodarí. V budúcnosti by sa chcel dostať pomocou balóna do výšky až 110 kilometrov, teda kdesi, kde by sa dalo uvažovať o hranici Zeme s vesmírom.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.