SÚŤAŽ: Vyhrajte luxusné slúchadlá značky Orava! Stačí odpovedať na jednoduchú otázku.

Zapojiť sa môžete do konca tohto týždňa!
Vydané  Text: 
Aj tento týždeň vám časopis Auto Motor a Šport prináša možnosť vyhrať hodnotné ceny! Teraz sa môžete zapojiť do súťaže o atraktívne stereo slúchadlá značky Orava. Uzavreté slúchadlá reprodukujú frekvenčné pásmo 20 až 20 000 Hz s efektnými hlbokými tónmi a sú vhodné pre pripojenie k iPhonom, iPadom, tabletom, laptopom, telefónom, hi-fi systémom, MP3, MP4 prehrávačom a pod. Jediné, čo musíte urobiť, je odpovedať na jednoduchú otázku: Akej farby bola Škoda Karoq, ktorú sme mali nedávno aj u nás v redakcii? (Jej fotografiu nájdete aj na titulke najnovšieho čísla) ODPOVEDAJTE KOMENTÁROM [TU](https://www.facebook.com/automotorasport/posts/902896809867359), ALEBO POD PRÍSPEVKOM NA STRÁNKE AUTOVINY.SK DO 19.11.2017! VÝHERCU VYHLÁSIME NA NAŠEJ FACEBOOKOVEJ STRÁNKE V PRIEBEHU NASLEDUJÚCEHO TÝŽDŇA.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!