Vodič Audi dostal najvyššiu možnú pokutu za rýchlu jazdu. Pozrite, ako ho namerali.

Polícia sa pochválila úlovkom nešťastníka, ktorý sa rútil mimoriadnou rýchlosťou. Bola by podozrivá aj na nemeckej diaľnici.
Vydané  Text: 
Keď máte luxusné Audi a otcovu plnú peňaženku, nejakých 800 eur hore-dole vás nerozhádže. Práve osem stoviek je výška pokuty, ktorú vodič Audi zaplatil na mieste prostredníctvom POS terminálu po tom, čo ho namerali policajti. Iba 25-ročný mladý muž bol nameraný na diaľnici D1 v úseku Spišský Štvrtok – Levoča, ktorú si očividne poplietol s nemeckou diaľnicou bez rýchlostného limitu. Rýchlosť na diaľnici prekročil až o 85 km/h, rútil sa teda rýchlosťou 215 km/h! Slušné! V tomto prípade policajti uložili vodičovi Audi blokovú pokutu vo výške 800 eur, čo je maximálna možná výška pokuty za prekročenie rýchlosti. Mladý vodič, ktorý je držiteľom vodičského oprávnenia od roku 2011, bol nameraný ešte 27. októbra, ale až teraz tento prípad polícia zverejnila. Radar vodiča zachytil o jednej v noci, je teda pravdepodobné, že mladý muž bežne vôbec nejazdí za hranou, ale v noci očakával prázdne cesty a chcel svoju audinu jednoducho prevetrať. Avšak musí niesť dôsledky za svoje správanie, aj keby išiel rýchlosťou 215 km/h iba niekoľko sekúnd.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX! 
  • Predstavujeme AUDI Q6 e-tron: Technologický skok

  • Toto nie je vylepšenie, ani evolúcia. Audi Q6 e-tron predstavuje úplne novú generáciu elektromobilov Audi.

     Nová platforma, nový dizajn, nové technológie, nové riešenia. Také významné, že budú základnými stavebnými kameňmi pre Audi ešte na mnoho ďalších rokov.  Model Q6 e-tron je priekopníkom, ktorý prináša tieto riešenia ako úplne prvý.