Získajte PZP so zaujímavými benefitmi

Poisťovne svojim klientom prinášajú mnoho benefitov a pri uzatvorení PZP cez internet môžete získať zaujímavé výhody pre seba. PZP už nemusí byť len poistka, z ktorej vy nikdy nič nemáte.
Vydané  Text: 
Povinné zmluvné poistenie od AXA, ilustračná fotografia

S PZP ušetríte na havarijnom poistení

Havarijné poistenie sa niektorým vodičom môže zdať drahé a najmä pri starších autách nemusia využiť všetky jeho výhody. Vtedy je skvelou možnosťou voliť PZP so širokou škálou pripoistení. Za zlomok ceny havarijného poistenia získavate množstvo výhod ako úrazové poistenie vodiča, poistenie živelných rizík, poistenie batožiny, stretu so zverou, poistenie krádeže a vandalizmu, poistenie skiel, poistenie vlastnej škody, poistenie náhradného vozidla. Prakticky to najdôležitejšie a najvyužívanejšie z kategórie havarijného poistenia. Takýto produkt priniesla na trh aktuálne poisťovňa AXA. Sú tu však aj iné možnosti.

Výhody k povinnému zmluvnému poisteniu

Uzatváranie poistenia cez internet je stále výhodnejšie. Na Rýchlepoistenie.sk je možné uzatvoriť množstvo zaujímavých bonusových pripoistení či už zdarma, alebo za minimálne navýšenie poistného. Príkladom je Generali. To ponúka 2 limity krytia – zákonný a nadštandardný limit krytia – 6 mil.€ a 6 mil.€, ku ktorému získava klient zadarmo jedno pripoistenie podľa vlastného výberu. Vybrať sa dá poistenie úrazu, alebo poistenie živelných rizík, poistenie zlého stavu vozovky, poistenie amortizácie, je to na vás. Groupama poisťovňa, vám automaticky dá poistné plnenie bez odpočtu amortizácie. V cene PZP je zahrnuté aj úrazové poistenie vodiča, plus bezplatná konzultácia s advokátom v trestnom konaní. Tú môžu klienti využiť pri dopravných nehodách s možnými trestnoprávnymi následkami. Všetko si môžete jednoducho porovnať a zvoliť pomocou kalkulačky PZP.

Návod ako ušetriť na poistení

Pri zakúpení povinného zmluvného poistenia sa vždy pozrite aj na bonusy, ktoré k nemu dostávate. V niektorých poisťovniach je PZP očistené od všetkých výhod pre vodiča, no napríklad Komunálna poisťovňa má medzi benefitmi v cene úrazové poistenie vodiča a posádky vozidla, poistenie batožiny a poistenie proti živelným rizikám. Kooperativa poisťovňa má už v základnej cene úrazové poistenie vodiča a posádky vozidla, poistenie batožiny a poistenie proti živlom alebo stretu so zverou a možno využiť aj poistné plnenie bez odpočtu amortizácie. Ide teda o produkty, ktoré sú často napríklad súčasťou drahších balíčkov havarijného poistenia. Ak sa informujete, čo k poisteniu môžete dostať zadarmo, môžete výrazne ušetriť.








Pokračujte na ďalší príspevok »